Zvijezda serije ‘Igra prijestolja’ uživa u privatnom raju
Ucinite i vi nesto za nas.Godinama besplatno nudimo veliki izbor turskih serija.Nista nismo trazili od vas,Sada trazimo vasu pomoc!Da postanete nas subscriber na youtubeu dok ne dodzemo do 1000. Na taj nacin cemo i mi i vi biti zadovoljni i nastaviti sradom….Toliko bar mozete …samo potvrdite na dugme ispod ..hvala vam i budite uvek uz nas.TV SERIJE 


– Evo me u raju – napisala je Sophie pokraj fotografije na kojoj uživa na plaži pijuckajući koktel. Fanovi su je obasuli komplimentima, a za Jonasa su rekli kako je “najsretniji živući organizam na svijetu”  

Glumica Sophie Turner (21), poznatija kao Sansa iz serije “Igra prijestolja” nedavno se zaručila za glumca i pjevača Joa Jonasa (28). Budući mladenci zaruke su odlučili proslaviti na ekskluzivnom otoku Coco Privé, koji je u sastavu Maldiva. Riječ je o privatnom resortu čiji najam stoji 45 tisuća dolara dnevno, a za tu cijenu dobijete “privatnog kuhara, luksuznu jahtu, i cijeli tim ljudi na raspolaganju 24 sata dnevno”.

– Evo me u raju – napisala je Sophie pokraj fotografije na kojoj uživa na plaži pijuckajući koktel. Fanovi su je obasuli komplimentima, a za Jonasa su rekli kako je “najsretniji živući organizam na svijetu”.

Sophie izgleda nije znala da je na Maldivima slična politika kao u “Igri prijestolja”. Naime, tamošnji parlament podignuo je vojni stupanj pripravnosti nakon što je Vrhovni sud pustio iz zatvora devetoricu protivnika predsjednika Abdullu Yameena. Yameen je dao uhititi dvojicu najboljih sudaca te svog polubrata, jer su stali uz oporbu i sudjelovali u protestima.(Visited 111 times, 1 visits today)

Related posts