Cista ljubav 170 epizoda

Ucinite i vi nesto za nas.Godinama besplatno nudimo veliki izbor turskih serija.Nista nismo trazili od vas,Sada trazimo vasu pomoc!Da postanete nas subscriber na youtubeu dok ne dodzemo do 1000. Na taj nacin cemo i mi i vi biti zadovoljni i nastaviti sradom….Toliko bar mozete …samo potvrdite na dugme ispod ..hvala vam i budite uvek uz nas.TV SERIJE 


Cista ljubav 170 epizoda

Sadrzaj epizode:
Dominik i njegove kriminalne radnje došli su u javnost i postali glavna vijest. Tomo postaje heroj, a Dominika stiže pravda. Goga shvaća da je bila u krivu u vezi Andrije i oprašta mu. Profesor od Edite saznaje da je Andrija čitavo vrijeme pomagao Tomi te se otac i sin napokon mire i opraštaju jedno drugom. Edita bdije nad Rankom, koji je u komi. Nakon što mu Tomo donira veliku količinu krvi, Rankovo stanje je stabilno, no iz nekog razloga on se i dalje ne budi.
Na ivici života i smrti, ima halucinacije o Snježani, koja mu govori da se mora brinuti za njihovog sina. Tri tjedna kasnije, Tomo dobiva odlikovanje jer je zatvorio Dominika i razotkrio lanac korupcije, Sonja se sprema za vjenčanje, a Ranko izlazi iz bolnice. Edita ga dočekuje, a Tomo ga pita hoće li mu biti kum, na što Ranko pristaje. Tomo je razočaran kad mu Branka javi da ona, Blaž i Maša ne mogu doći na vjenčanje, jer je Maša bolesna. Štef i Dina napokon potpisuju razvod i Dina njemu i Blaženki ostavlja sve.

(Visited 267 times, 1 visits today)

Related posts