Cista ljubav 151 epizoda
Ucinite i vi nesto za nas.Godinama besplatno nudimo veliki izbor turskih serija.Nista nismo trazili od vas,Sada trazimo vasu pomoc!Da postanete nas subscriber na youtubeu dok ne dodzemo do 1000. Na taj nacin cemo i mi i vi biti zadovoljni i nastaviti sradom….Toliko bar mozete …samo potvrdite na dugme ispod ..hvala vam i budite uvek uz nas.TV SERIJE 


Cista ljubav 151 epizoda

Sadrzaj epizode:
Proračunati flert Emine i Dominika prekida ljubomorni Vlado koji se, štiteći Eminu, sukobi s Dominikom. Vlado i Emina se posvađaju. Štef moli Blaženku da ga udomi. Ona pristaje, ali samo ako će Štef poštivati njezine uvjete. Andrija se odluči posvetiti svojoj vezi s Gogom. Iznajmljuje Brankin stan, čime želi Gogi dokazati da želi dijeliti život s njom. No, Gogi to nije dovoljno. Snježana uvjeri Dominika da mu Ranko planira smjestiti za Rusovo ubojstvo, a Edita prima policiju koja traži Ranka zbog sumnje na ubistvo, te nalazi Snježanino pismo.
Tomo dolazi na Rusov grob pomoći Sonji. Tamo ih zatekne Ranko, koji se vratio na grob, ne bi li se riješio svjedoka – Tome i Sonje. Ranko repetira pištolj i cilja. No, dolazak policije natjera Ranka na bijeg. On baca pištolj kojim je Rus ubijen i skriva se u Tominoj kući. Policija pronalazi Rusov leš, a Sonja i Tomo daju izjave, prokazujući Ranka kao glavnog osumnjičenog. Ranko shvaća da mu Snježana i Dominik pripremaju zamku i od Edite traži da mu da alibi.(Visited 255 times, 1 visits today)

Related posts