Cista ljubav 150 epizoda
Ucinite i vi nesto za nas.Godinama besplatno nudimo veliki izbor turskih serija.Nista nismo trazili od vas,Sada trazimo vasu pomoc!Da postanete nas subscriber na youtubeu dok ne dodzemo do 1000. Na taj nacin cemo i mi i vi biti zadovoljni i nastaviti sradom….Toliko bar mozete …samo potvrdite na dugme ispod ..hvala vam i budite uvek uz nas.TV SERIJE 


Cista ljubav 150 epizoda

Sadrzaj epizode:
Tomo i Sonja shvataju da je Štef javno preuzeo krivnju za radničko naselje, dao ostavku i time zaštitio Dominika i Ranka. Tomo ga odlazi nagovoriti da kaže istinu. Ranko pronalazi anonimno prijeteće pismo u kojem ga se okrivljuje za Rusovu smrt. U međuvremenu, Snježana, koja je osmislila plan osvete Ranku, odlazi Sonji i navede ju da posumnja da Ranko uskoro sprema likvidaciju. Sonja kreće za Rankom koji odlazi na Rusov grob, ne znajući da ga prate. Na Rusovu grobu Ranko shvaća tko mu je smjestio i odlazi suočiti Snježanu.
Istovremeno, Sonja se uspije javiti Tomi i Snježani, koja je u međuvremenu umakla Dominiku. No, kad uđe u kuću, šokira je Ranko napadom. Snježana se izvlači i laže, no Ranko ju zaključa u sobu i odlazi – s pištoljem. Nakon ispada pripitog Grgića u kafiću, Andrija shvaća da je Ranko opasan, a Emina da slučaj njene sestre itekako nije riješen te da druženjem s Dominikom može izvući informacije o Asji, pa odluči popiti piće s njim.(Visited 190 times, 1 visits today)

Related posts