26 Gennaio, 2020

Cista ljubav 143 epizoda
Ucinite i vi nesto za nas.Godinama besplatno nudimo veliki izbor turskih serija.Nista nismo trazili od vas,Sada trazimo vasu pomoc!Da postanete nas subscriber na youtubeu dok ne dodzemo do 1000. Na taj nacin cemo i mi i vi biti zadovoljni i nastaviti sradom….Toliko bar mozete …samo potvrdite na dugme ispod ..hvala vam i budite uvek uz nas.TV SERIJE 


Cista ljubav 143 epizoda

Sadrzaj epizode:
Helena ulazi u Tomin i Rankov obračun. Tomo je na korak da upuca Ranka, kada sluđena Helena prekida njihov obračun – pred njima si prereže vene te završava na psihijatriji. Tomo i Ranko se susreću u bolnici kod Helene, gdje nastupa privremeno primirje; Ranko će ostaviti Mašu kod Tome. Nakon Editinog poziva, Snježana se lomi, ali iz osvete ipak izdaje Ranka Dominiku. Emina odlazi u Rankov stan suočiti se sa Snježanom i tamo upoznaje Dominika, koji pokazuje interes za nju.

I dok Štef pod prisilom surađuje s Dominikom i Rankom na deložaciji radničkog naselja, Blaženku proganja krivnja, jer je primila Štefov mito te bježi s proslave Blaževih i Brankinih zaruka, koji joj nesvjesno trljaju sol na ranu. Profesor i ostali stanari ubrzo saznaju da su ostali bez krova nad glavom. Kada se otkrije Blaženkina upetljanost u deložaciju, ona prokaže Štefa i njegovu lažnu bolest. Svi su u šoku, a Dina više ne želi čuti za Štefa.Pokazite svoju zahvalnost i uplatite!!!
(Visited 321 times, 1 visits today)

Related posts